top of page

       

       Портланд-ОПЦ е компанија која е формирана во 2010 година и со нашето работно портфолио станавме синоним за квалитет во градежната индустрија во Македонија и препознатлив бренд кај деловните партнери и крајните потрошувачи. 


       Портланд-ОПЦ повеќе од 10 години успешно работи на Македонскиот пазар во областа на градежништвото и пазарот на недвижнини со постојано порширување и унапредување на својот асортиман на услуги и производи преку истовремено инвестирање во квалификуван кадар и најсовремена технолгија и опрема се со цел да го зголемиме нашето семејство на задоволни клиенти и купувачи.

Лиценци и сертификати

ЛИЦЕНЦИ ЗА

ИЗВЕДУВАЊЕ

ISO

СЕРТИФИКАТ

ЛИЦЕНЦИ ЗА

ТРАНСПОРТ

Licenca B za proektiranje na gradbi od 2

ЛИЦЕНЦИ ЗА
ПРОЕКТИРАЊЕ

photo_2021-06-30_11-57-42.jpg

ЛИЦЕНЦИ ЗА
ПРОЕКТИРАЊЕ

bottom of page