top of page

Општина Струмица

Кликнете тука за да го почувствувате го амбиентот и запознаете со материјалите кои ги користиме, низ виртуелна прошетка во еден од становите на објект Ламела 4, Карпош - Струмица 

Продажба на станбени и деловни простории

             
Вселени семејства!
169
             
Метри квадратни продадени!
15.716

5.Станбен објект
Ѓорги Василев, Струмица

4.Станбен објект
Карпош - Б2, Струмица

logo-i-majci-[Recovered].png

3.Станбен објект
Карпош - Ламела 5, Струмица

logo-i-majci-[Recovered].png

2.Станбен објект
Карпош - Ламела 4, Струмица

logo-i-majci-[Recovered].png

1.Станбен објект
Ката Поцкова, Струмица

logo-i-majci-[Recovered].png
bottom of page