top of page

Проектирање          *           Производство           *           Изведба

800.767 t
 
Експлоатиран Варовник!
240.219 m³
Сепариран Песок!
                   
Произведен бетон!
117.645 m³ 
...квалитетот пред се.

+389 75 384 001


► MERCEDES - BENZ Actros MP3 4141K

 ► Година на производство 2015г. 

 ► Кипер (Сандак) - 19м³ 


► SCANIA G500


 ► Година на производство 2019г. 

 ► Кипер (Сандак) - 22м³ 


► SCANIA P440

 ► Година на производство 2018г. 

 ► Кипер (Сандак) - 20м³ 


► Man TG 310 A 

  ► Година на производство 2010г. 

  ► Носивост на бетон 10м³ 


► Man TG 310 A 

  ► Година на производство 2010г. 

  ► Носивост на бетон 10м³ 


► Mercedes Axor 

  ► Година на производство 2010г. 

  ► Носивост на бетон 12м³ 


► Mercedes Axor 

  ► Година на производство 2007г. 

  ► Носивост на бетон 10м³ 


► Mercedes Axor 

  ► Година на производство 2006г. 

  ► Носивост на бетон 10м³ 


► Mercedes Axor

  ► Година на производство 2006г. 

  ► Носивост на бетон 10м³ 

► Mercedes Benz  

  ► Axor 4140


  ► Година на производство 2015г. 

► Приколка: Putzmeister 56-5

► IVECO  

  ► Euro Trakker Cursor


  ► Година на производство 2005г. 

► Приколка: Putzmeister 36-4

► MAN  

  ► 27.342


  ► Година на производство 1998г. 

► Приколка: Putzmeister 36-4

► MAN  

  ► PE 310


  ► Година на производство 2005г. 

► Приколка: CIFA 26-4

► SCANIA  G420


  ► Година на производство 2010г. 

► Приколка: SCHMITZ


  ► Носивост 30.150кг 

► Volvo  480s FH


  ► Година на производство 2010г. 

► Приколка: SCHMITZ


  ► Носивост 30.150кг 

► Man, TGA 18.460

► Година на производство 2002г. 

   ► Приколка: Spitzer 

► Носивост: 30.155кг.

► Man, TGA 18.460

► Година на производство 2002г. 

   ► Приколка: Spitzer 

► Носивост: 29.455кг.

► Man, TGA 18.480

 ► Година на производство 2004г. 

 ► Приколка: Spitzer  

 ► Носивост: 30.000кг

► Mercedes, Actros

  ► Година на производство 2003г. 

 ► Приколка: Spitzer  

  ► Носивост: 30.000кг

► SCANIA  G420


  ► Година на производство 2010г. 

► Приколка: SPITZER


  ► Носивост 29455кг. 

► MAN  D50 


  ► Година на производство 2005г.

► Приколка: Spitzer 


  ► Носивост :  29.655кг.


► MAN TGL 12.220 4x4

 ► Година на производство 2009г. 

 


► Volvo, L150F

 ► Година на производство 2008г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 5м³ 


► Komatsu, L150F

 ► Година на производство 2008г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 5м³ 


► JCB, 437 ZX 

 ► Година на производство 2014г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 2.6м³  


► JCB, 4CX eco

 ► Година на производство 2019г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 1.3м³  


► Volvo, EC 290 CNL

 ► Година на производство 2007г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 1.7м³  

 ► Тежина: 30.000кг


► New Holland

► Година на производство 2011г. 

► Капацитет на утоварна корпа 1.5м³  

 ► Тежина: 20.000кг 


► HITACHI ZAXIS 280 LCN

 ► Година на производство 2008г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 1.5м³  

 ► Тежина: 30.000кг 


► New Holland F 156.6A


 ► Година на производство 2008г.  

 ► Тежина: 16.200кг 


► CASE CX225sr

 ► Година на производство 2004г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 1.5м³  

 ► Тежина: 24.000кг 


► Komatsu  D 61 PX-15 EO


 ► Година на производство 2009г.  

 ► Тежина: 19.150кг 


► CASE | 1150 E

 ► Модел: 6 T 830 

 ► Тежина: 11.500кг


► ABG Alpha

 ► Модел: 160 

 ► Тежина: 7.700кг


► Bomag, BW 120 AD-4 

► Година на производство 2010г. 

► Тежина: 3.150kg  

 


► JCB, 90Z1 Groundworker 

 ► Година на производство 2019г. 


 ► Тежина: 8700кг.

 


► JCB, 8026 CTS 

 ► Година на производство 2017г. 


 ► Тежина: 2800кг.


► Bobcat, S185 

 ► Година на производство 2012г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 0.4м³ 
  

 ► Тежина: 2820кг


► Dumper, Terex 

 ► Година на производство 2015г. 

 ► Капацитет на утоварна корпа 1.2м³  


► Manitou

 ► Модел: M 26.4

 ► Тежина: 5.880кг 

bottom of page