Контакт

Пораката е успешно испратена!

Локација↓

Портланд-ОПЦ ДООЕЛ

 

 Ленинова бр.44

 Гтц-Глобал 3ти Кат

 Струмица, 2400, Македонија

☎ +389 71 513 282

 

✆ +389 34 609 707

✉ info@portland.com.mk